Uusi rivitalohuoneisto Kärjen parhailla paikoilla

Hyvälle paikalle Seinäjoen Kärjen uudelle asuntoalueelle Vuorimestari 1 osoitteeseen rakennettava turvallinen RS-kohde. Yhtiö käsittää paritalomuotoisen A-talon ja luhtitalomuotoisen B-talon, yhteensä 12 laadukasta 44,1-87m2 suuruista huoneistoa. Yhtiössä on lämmitysmuotona kaukolämpö miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Kaikissa yhtiön asunnoissa on elämää ja kulutusta kestävät pintamateriaalit, mm. eteisessä laattalattiat ja muualla asunnossa vinyylilattiat. Eteisessä ja keittiössä kattoon upotetut modernit, kiinteät led-valot. Eteisalueella on säilytystilaa luova peililiukuovikaapisto. Hyvät, toimiviksi todetut pohjaratkaisut.

Kaikissa asunnoissa on koko huoneiston levyinen terassi/parveke.

Yhtiö sijaitsee omalla, yhdeltä sivulta puistoon rajoittuvalla 3800m2 tontilla ja asuinrakennukset on sijoitettu tontille ilmansuunnat huomioiden. Kaikille huoneistoille kuuluu autokatospaikka yhtiön sisäpihan paikoitusalueella ja erillinen oma ulkovarasto.

Alueella ala- ja yläkoulut muutaman kilometrin säteellä, lähikauppa kilometrin päässä ja keskustan palveluihin ajaa noin kymmenessä minuutissa.

Soita ja sovi esittely p.010-2547110 tai sähköposti opkoti.seinajoki@op.fi

Lisää tietoja OP Kodin sivuilta klikkaamalla tästä!

Koko                                   87,0 m²

Huoneluku                         4h + k + s

Myyntihinta                        80 236 €

Velaton hinta                      215 000€

Lainaosuus                        134 764€

Hoitovastike                      240€/kk

Rahoitusvastike                706,81€/kk

Yhtiövastike yht.               946,81€/kk

Vapautuminen                   946,81€/kk