KORKEALAATUISIA HUVILOITA YLLÄKSEN UPEIMMALLE SIJAINNILLE

VAKITUISEEN ASUMISEEN, VUOKRALLE TAI LOMAKÄYTTÖÖN!

Joiku Ski & Lake Chalets on yhdeksän upean huvilan kokonaisuus Ylläksen parhaalla paikalla. Huvilat on suunniteltu muun muassa nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, etätyöskentelijälle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle. Joikun lumous kutsuu nauttimaan ylellisestä, huolettomasta asumisesta sekä uniikista Lapin luonnosta.

Huviloita on neljää eri kokoa, kaikki kahden tason ratkaisuja. Ajatus  pohjaratkaisusta on kaikissa huviloissa sama ja se skaalautuu neliöiden mukaan. Huviloista suurin on erillistalo ja muut paritaloja. Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan ylläpidon kaikkina vuodenaikoina. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säilyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Huviloiden lisäksi Joikussa on haluttu panostaa myös yhteisölli syyteen ja yhteisiin hyödykkeisiin. Oman tontin rantaan sijoittuvassa puulämmitteisessä rantasaunassa kaikki pääsevät nauttimaan tunturi- ja järvinäkymistä. Laiturin päästä taas pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen, niin kesällä kuin talvellakin. Viihtyvyyttä tullaan lisäämään hankkimalla esimerkiksi yhteiskäyttöisiä maastopyöriä, joilla pää see tutustumaan tuntureihin ympäri vuoden sekä SUP-lautoja, joilla meloessa mieli todella lepää. Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni laavu, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen-toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla. Upeaa arkkitehtuuria imartelee ajattomat pintamateriaalit, jotka on kuratoitu huolella sisustussuunnittelijan toimesta.

Lisää tietoja klikkaamalla tästä!

Jalostajankuja 1, halli 4, Kapernaumi, Seinäjoki

JOULUKUUSSA VALMIINA UUSIA HALLITILOJA, VARAA OMASI NYT!

Kohteen sijainti keskeinen, korkeaa hallitilaa isoilla nosto-ovilla. Lämmityksenä edullinen maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Piha-alue asfaltoidaan. Tiloissa viimeistellyt pinnat ja kaikissa wc- sekä vesipisteet, voimavirta ja lattikaivot. Mahdollisuus ostaa myös omaan käyttöön, jolloin pyyntihintaan lisätään alv. osuus. Lisätiedot ja esittelyt 010- 254 7110.

Lisää tietoja klikkaamalla tästä!

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Seinäjoen keskustan parhaille paikoille rakentuu As Oy Seinäjoen Rakuunanhelmi. Kompaktin kuuden kaksion kokonaisuuden asunnot on suunniteltu asujalle vaivattomiksi ja viihtyisiksi kodeiksi. Taloyhtiö lämpenee vesikiertoisella lattialämmityksellä jonka lähteenä kaukolämpö, kesäviilennykseen huoneistoissa on ilmalämpöpumppu. Huoneistoilla on joko lasitettu terassi tai lasitettu parveke koko asunnon levyisenä.

Taloyhtiön rauhallinen ja viihtyisä tontti on oma, tontin Rakuunakadun puoleisella rajalla on autokatosrakennus josta voi halutessaan lunastaa autopaikan hintaan 10.000€.

Ole yhteydessä ja varaa omasi 010- 254 7110 tai opkoti.seinajoki@op.fi

Lisää tietoja klikkaamalla tästä!